LLAR D'INFANTS


Aquest curs 2018-2019 a l'aula dels Cavallets de Mar podem trobar els nens nascuts l'any 2018, a les aules dels Crancs i dels Pops els nascuts l'any 2017 i a l'aula de les Meduses i els Calamars infants nascuts al 2016.
Les educadores de la nostra llar d’infants tenim un profund respecte per la família i entenem que és el pilar bàsic de l’educació. Educar els més petits és alhora la tasca més bonica i més difícil que hi ha. 

Al llarg del curs, les aules de la nostra llar d'infants, es van transformant en funció de les necessitats i interessos dels seus infants. Entenem que tots els infants són únics i diferents, per això a través dels diferents espais de l’aula intentem facilitar l’autonomia i la capacitat de presa decisionsLa llar d’infants és un lloc on els nens i nenes comparteixen i viuen experiències de tipus social que els permeten relacionar-se amb iguals i adults que no siguin de l’entorn familiar. És per això que volem ajudar els pares i col·laborar amb ells en l’educació dels seus fills. Volem ser un complement i un suport per a vosaltres en la labor educativa que feu amb els vostres fills.    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada