divendres, 9 de juliol del 2021

EXPERIMENTACIÓ I DESCOBERTA DELS SENTITS

Els Kiwis i les Cireres hem fet tot d'activitats que ens han despertat els sentits i hem gaudit d'unes vivències emocionants amb materials que no havíem fet servir abans. Han sigut moments interessants i emocionants però sobretot divertits.

A través dels sentits experimentem i descobrim tot d'aprenentatges significatius, els quals intentem potenciar en la nostra llar fent activitats per nodrir els sentits i crear experiències on l'infant faci de protagonista sent nosaltres unes observadores i guies en el procés.


Aquestes setmanes, hem proposat als nostres infants, activitats que surten de la seva zona de confort per tal de proporcionar una experiència diferent, innovadora, divertida i participativa.

Les activitats proposades van ser experimentació a partir de l'exploració de gelatina, podent manipular-la, descobrir el seu tacte i olor, saber quin gust i textura té. Gràcies a la seva volatilitat va ser una manipulació total del producte a partir de la llibertat de l'infant

Una altra activitat proposada van ser cintes de colors, material que vam reutilitzar en diferents situacions per tal de preservar el nostre medi ambient, així que vam disposar per tot l'espai les cintes i van poder gaudir d'un espai colorit amb moviment despertant els sentits i potenciant la motricitat.
Per últim vam estimular l'oïda amb elements musicals on vam realitzar fils musicals a partir d'instruments manipulats pels infants, una experiència divertida i molt sonora. Amb un gran ventall d'elements i molta llibertat per descobrir-los i manipular-los.






( Clica a la imatge per veure més fotografies)





( Clica a la imatge per veure més fotografies)






( Clica a la imatge per veure més fotografies)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada