diumenge, 28 de gener del 2018

Excursió al Museu de la Tècnica

El premi La ciència i els infants neix amb la voluntat de ser un element dinamitzador de la millora de l’educació científica per als més petits a la Catalunya Central.
El premi és fruit de la col·laboració entre el Lab 0_6 UManresa i el Rotary Club de Manresa-Bages. El Lab 0_6, que es defineix com a centre de descoberta, recerca i documentació per a l'educació científica a les primeres edats, té com a objectiu investigar sobre l’aprenentatge de la ciència entre els infants per millorar la qualitat de l’educació en l’àmbit de la ciència. El Rotary Club de Manresa-Bages té entre els seus objectius la promoció del coneixement a totes les edats, com ja queda clar en iniciatives ben consolidades com la del premi Protagonistes del demà. Amb el premi La ciència i els infants obre la mirada al col·lectiu dels més joves.
Aquest és el segon any del premi i la llar d'infants de l'Escola Paidos hem tornat a participar amb la proposta dels Calidoscopis. Les meduses el passat divendres dia 26 de gener vàrem anar al museu de la Tècnica de Manresa per poder aprendre a partir de totes les propostes que aquest any s'han presentat al premi.

Clica la imatge per veure més fotografies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada