divendres, 3 de desembre de 2021

JA ES RESPIRA EL NADAL A LA LLAR!

 El fred que ens abraça aquests dies i veient com el pati es va omplint de fulles que cauen dels arbres ens avisen que la Tardor ja va arribant al seu final i que el Nadal ja el tenim aquí!

Unes dates molt especials per a petits i grans, però sobretot plenes de màgia i il·lusió.


A la Llar ja estem en marxa, organitzant pels Mangos, Pinyes, Síndries i Maduixes activitats relacionades amb aquesta bonica època de l’any.


Tot i així, no podia faltar un personatge molt i molt tendre, que ens regala cada dia una estona on poder-li portar menjar i aigua i cantar-li la seva pròpia cançó: el Caga Tió!


Després de sentir sorolls una mica sospitosos al pati, vam decidir sortir i ens vam endur una gran sorpresa: el Tió de Nadal havia arribat a l’escola Paidos! Estava mort de fred i semblava tenir molta gana. Així que no vam dubtar en entrar-lo dins la Llar, tapar-lo amb una manteta, alimentar-lo i donar-li mooolt d’amor!


Ara toca esperar que mengi i s’engreixi molt! Tot seguit teniu un recull de fotografies on podeu veure com el cuidem tots plegats.(Clica a la fotografia per veure més fotografies: Maduixes i Síndries)


(Clica a la fotografia per veure més fotografies: Maduixes)(Clica a la fotografia per veure més fotografies: Síndries)(Clica a la fotografia per veure més fotografies: Pinyes i Mangos)
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada