divendres, 3 de desembre de 2021

JUGUEM? DESCOBERTA I APRENENTATGE EN UNA SOLA PROPOSTA

Les dues últimes setmanes a la Llar han estat farcides de propostes molt interessants i plenes de noves descobertes per a tots els nens i nenes, des dels més grans fins als més petits.


Per una banda, hem dut a terme propostes relacionades amb l’art, com ara la d’experimentar amb la pintura des de dins de bosses transparents o bé pintar amb aigua i sucre amb els pinzells.

 Una manera diferent de potenciar la creativitat artística dels més xics. 


Per altra banda apagar els llums de la classe i jugar a través de la taula de llums ha estat una de les propostes més atractives per a tots/es, ja que s’aconsegueix un ambient càlid, tranquil i on alhora es desperten moltes inquietuds a través del joc de llum que ens proporciona aquesta activitat.  


La motricitat fina i els transvasaments han estat els protagonistes de l’experiència de jugar amb farina, llegums i pasta a les diferents taules de manipulació que es van presentar a l’aula. 


I per a les Síndries i les Maduixes enfilar macarrons de diferents tamanys ha estat una gran aventura de precisió, concentració i satisfacció a l’hora d’aconseguir el repte proposat per a l’adult. 


Aquí us deixem un reguitzell de fotografies perquè us en feu una idea de tot el que hem après jugant tots junts! 


I la cirereta del pastís va ser assistir a l’espectacle de titelles Poesia a la Masia de la companyia Pam i Pipa, on en vam ser partícips en tot moment! Vam quedar ben bocabadats!


“Jugar per a un nen/a és la possibilitat de 

retallar un trosset del món i manipular-lo”.

  • F. Tonucci -

Propostes artístiques

(Clica a la fotografia per veure més fotografies: Maduixes)(Clica a la fotografia per veure més fotografies: Síndries)(Clica a la fotografia per veure més fotografies: Pinyes i Mangos)(Clica a la fotografia per veure més fotografies: Pinyes i Mangos)

Propostes d'experimentació
(Clica a la fotografia per veure més fotografies: Maduixes)(Clica a la fotografia per veure més fotografies: Síndries)
(Clica a la fotografia per veure més fotografies: Pinyes i Mangos)
(Clica a la fotografia per veure més fotografies: Maduixes)
(Clica a la fotografia per veure més fotografies: Síndries)


Poesia a la Masia
(Clica la imatge per veure més fotografies)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada