divendres, 19 de novembre de 2021

SETMANA DE LA CIÈNCIA A LA LLAR D'INFANTS

Aquesta última setmana l'escola Paidos ha celebrat la setmana de la ciència. A la Llar també ho hem celebrat, doncs les Pinyes, els Mangos, les Síndries i les Maduixes han fet 3 propostes relacionades amb aquesta temàtica. El dilluns van celebrar el primer dia, portant de casa un creatiu esmorzar matemàtic; amb formes, números, símbols... El dimecres van gaudir de l'experiència amb gel, on podien tocar-lo, notar la seva temperatura, observar els seus diferents estats... I per acabar, el dijous, vam anar a veure un espectacle anomenat "A la voreta dels núvols" tots i totes van quedar bocabadats, els va encantar!


Setmana de la ciència Maduixes i Síndries                                            Clica la imatge per veure més fotografies (Maduixes i Síndries)

                                        Clica la imatge per veure més fotografies (Maduixes i Síndries)                                        Clica la imatge per veure més fotografies (Llar d'infants)Setmana de la ciència Pinyes i Mangos                                              Clica la imatge per veure més fotografies (Mangos)


                                        Clica la imatge per veure més fotografies (Mangos i Pinyes)                                        Clica la imatge per veure més fotografies (Llar d'infants)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada