divendres, 5 de novembre del 2021

SEGUIM AMB LES PROPOSTES DE TARDOR, ART I PSICOMOTRICITAT

Aquestes setmanes les Maduixes, les Síndries, les Pinyes i els Mangos, han fet un seguit d'activitats que han fomentat els seus sentits i han pogut gaudir jugant i creant.

Les propostes d'activitats que han fet han estat relacionades amb l'experimentació a través de materials d'ús quotidià com el paper vàter i amb elements naturals que ens proporciona l'estació que estem.

Per una banda, han manipulat i descobert diferents elements i les seves possibilitats de joc. Aquestes activitats ens proporcionen un desenvolupament global, ja que els infants es relacionen entre ells, potencien les capacitats motrius, desenvolupen el llenguatge i tot a través del joc i l'experiència que viuen.

Per altra banda, han gaudit amb propostes artístiques, com l'activitat de pintura amb tubs de cartó i l'elaboració d'un quadre a partir d'elements de la tardor. Activitats on els infants lliurement deixen anar la seva imaginació i alhora potenciaven la creativitat i els vincles amb els seus companys. 

Per potenciar l'àmbit de llenguatge corporal i psicomotriu, han realitzat les propostes de moviment amb pilotes i amb cèrcols. Unes activitats molt versàtils on els infants poden participar lliurement. S'ho han passat d'allò més bé!!

Per acabar, des de la Llar intentem proporcionar als nostres infants, l'educació emocional i les relacions amb els companys. Aquestes activitats ens ajuden a guiar i construir un espai on poder potenciar el desenvolupament global d'aquestes. També intentem que les activitats segueixin una línia sostenible, reutilitzant materials i fent activitats que després puguem utilitzar per decorar les nostres aules amb les creacions d'ells mateixos, augmentant així l'autoestima i l'autonomia dels infants.


Propostes aula Maduixes




Clica la imatge per veure més fotografies (Estampem amb tubs de cartó)




Clica la imatge per veure més fotografies (Minimóns)





Clica la imatge per veure més fotografies (Quadre tardor)




Clica la imatge per veure més fotografies (Cèrcols)



Propostes aula Síndries




Clica la imatge per veure més fotografies (Estampem amb tubs cartó)





Clica la imatge per veure més fotografies (Minimóns)





Clica la imatge per veure més fotografies (Quadre tardor)





Clica la imatge per veure més fotografies (Cèrcols)


Propostes aules Pinyes i Mangos 




Clica la imatge per veure més fotografies (Estampem amb tubs de cartó)




Clica la imatge per veure més fotografies (Experiència amb paper de vàter)




Clica la imatge per veure més fotografies (Contes)





Clica la imatge per veure més fotografies (Pilotes)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada