divendres, 19 de novembre de 2021

DESCOBRIM, APRENEM I JUGUEM A PARTIR DE LES PROPOSTES

Els nens i nenes de la Llar d'infants, com cada setmana, han fet diverses propostes d'art, de música i d'experimentació. 

En la proposta de música van descobrir diferents instruments musicals;  van escolar el seu so i els van manipular per poder percebre les diferents qualitats dels materials que estan fabricats.

També, en la proposta d'art, van enganxar, amb aigua, a la finestra de l'aula trossos de paper de cel·lofana. Al ser translúcid i de coloraines van poder gaudir de l'experiència de veure-hi a través d'ells l'entorn que els envolta de color vermell, groc i blau, una experiència molt bonica i emocionant!!

I per acabar, els més petitons/es de tots, van jugar amb la proposta dels minimons, la qual amb diferent material van experimentar, descobrir i jugar.


Propostes Maduixes i Síndries Clica la imatge per veure més fotografies (Maduixes)                                            Clica la imatge per veure més fotografies (Síndries)
                                            Clica la imatge per veure més fotografies (Maduixes i Síndries)Propostes Pinyes i Mangos Clica la imatge per veure més fotografies (Mangos i Pinyes)Clica la imatge per veure més fotografies (Mangos i Pinyes)Clica la imatge per veure més fotografies (Mangos i Pinyes)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada